3. okupljanje mini odbojke u Valpovu

Objavljeno: Utorak, 04 Ožujak 2014 22:35 Autor:
Odlična organizacija u Valpovu Odlična organizacija u Valpovu foto: T. Pavleković

U nedjelju, 2. ožujka  održano je 3. okupljanje neslužbenog prvenstva Slavonije i Baranje u mini odbojci, Minivolley Valpovštine 2014. u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Valpovu u kojem je ponovno sudjelovalo više od 500 odbojkašica i odbojkaša raznih uzrasta.

U kategoriji supermini odbojke sudjelovalo je 8 klubova s 32 ekipe te je odigrano ukupno 72 utakmice na 8 terena. Nakon odigranih svih utakmica, prvo mjesto zauzela je ekipa Ferivija iz Višnjevca, slijedi Valpovo 10 i na trećem mjestu se nalazi ekipa Valpova 7. 10 klubova je sudjelovalo u mini odbojci s također 32 ekipe, a odigrano je ukupno 56 utakmica na 4 terena. Prva tri mjesta zauzele su ekipe Đakova i to, prvo mjesto Đakovo 2, drugo mjesto Đakovo 1 i treće mjesto Đakovo 3. Na 2 terena odigravale su se utakmice standardne odbojke 6 na 6.

Kadetkinje su odigrale 13 utakmica, sudjelovalo je 11 ekipa iz 7 klubova. Prvo mjesto zauzima ekipa Ferivija s 5 pobjeda, bez ijednog izgubljenog seta, a slijede ih Tenja i Linga. Kadeti su odigrali ukupno 5 utakmica, sudjelovalo je 6 ekipa iz tri kluba. Uvjerljivo prvo mjesto s 4 pobjede zauzima Mursa, a slijede ih Valpovo 2 i Valpovo 1. Ukupno se odigralo 146 utakmica na ovom 3. okupljanju i to na 8 terena. Sve rezultate možete pogledati na stranici www.ces.hr. Sudjelovalo je ukupno 12 klubova, a to su Valpovo, Belišće, Bizovac, Ferivi, Osijek 06, Mursa, Linga, Čepin, Baranja, Tenja, Đakovo i Vitez II.

Za organizaciju je zaslužan odbojkaški klub Valpovka te svakako mnogobrojni sponzori među kojima su Draft, prodavaonica sportske opreme, Finish samoposlužne autopraonice, Gradska kavana Valpovo, Bistro i pizzerija Art, Caffe bar City, Arbona te medijski pokrovitelji, Hrvatski radio Valpovština i Valpovština info, kao i Gala čija je lopta ujedno i službena lopta ovog velikog natjecanja.

Kvaliteta i organizacija ne bi bila na visokoj razini bez direktora natjecanja mag.iur. Ivana Bušića, direktorice marketinga mag.iur. Ivane Paloh te mnogobrojnih trenera i organizatora koji se tjednima neumorno pripremaju kako bi svako iduće okupljanje bilo što kvalitetnije.

O izvrsnoj organizaciji treneri ekipa imaju samo riječi pohvale. Trener Đakova, Pavo Lucić, komentirao je cijelu ovu zamisao: „Mogu čestitati domaćinu na ideji, mada sam malo bio skeptičan s obzirom na broj klubova i koliko se prijavilo ekipa, jako dobro je ispalo. Sa strane gledano izgleda kao jedna gužva, međutim, zasad ide perfektno, sve je proteklo uredno. Čestitam organizatoru koji se ohrabrio na ovakav jedan veliki projekt i mi ga podržavamo maksimalno. Djeca su jako zadovoljna, proširit ćemo broj djece koja imaju želje doći na ovo natjecanje, a nisu bili u mogućnosti doći na prva tri okupljanja. I želim organizatoru da nastavi ovako uspješno s organizacijom ovog turnira.“

Kao i treneri, i roditelji su zadovoljni što se djeca cijeli dan bave onime što vole, uživaju u tome i druže se.

Četvrto će se okupljanje održati 23. ožujka s početkom u 08:30h. Dođite u valpovačku „arenu“ i pogledajte najmlađe odbojkaše i odbojkašice kako igraju i druže se. Budi i ti dio velike sportske obitelji!


Autor: Tena Pavleković