4. okupljanje Minivolleyja Valpovštine

Objavljeno: Četvrtak, 27 Ožujak 2014 19:16 Autor:
Najmlađi odmjerili snage Najmlađi odmjerili snage foto: Patrik Maturić

U organizaciji odbojkaškog kluba Valpovke, u nedjelju, 23. ožujka 2014., održano je 4.okupljanje lige u mini odbojci. Najmlađe odbojkašice i odbojkaši ponovno su odmjerili snage i znanje u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Valpovu koja je ponovno bila ispunjena mala odbojkaška arena.

Ovoga puta, sudjelovalo je nešto manje klubova zbog održavanja mlađeg kadetskog prvenstva na kojem su sudjelovali klubovi iz Đakova i Tenje pa je okupljanje brojilo nešto manje djece. Klubovi koji su sudjelovali su Valpovo, Belišće, Bizovac, Ferivi, Osijek 06, Mursa, Linga, Čepin, Baranja,Vitez.

U supermini kategoriji, najmlađih sudionica i sudionika, sudjelovalo je 8 klubova te je odigrano ukupno 64 utakmice na 8 terena. U kategoriji mini odbojke u kojoj je sudjelovalo također 8 klubova, odigrano je 56 utakmica, a igrale su se na 4 terena. Utakmice standardne odbojke 6 na 6 koje su igrali mlađi kadeti i kadetkinje, ponovno su se igrale na 2 terena i sudjelovalo je 3 kluba. Kadeti su odigrali 5 utakmica, a kadetkinje 7. Ukupno je na ovom okupljanju odigrano 132 utakmice. Sve rezultate odigranih utakmica možete pogledati na www.ces.hr. S obzirom da je smanjen broj utakmica, okupljanje se održalo od 08:30h do 17:30h.

Odbojkaški klub „Valpovka“ zahvaljuje svim sponzorima koji podržavaju ovaj projekt. Sponzori su Draft, prodavaonica sportske opreme, Finish samoposlužne autopraonice, Gradska kavana Valpovo, Bistro i pizzerija Art, Caffe bar City, Arbona te medijski pokrovitelji, Hrvatski radio Valpovština i Valpovština info, kao i Gala čija je lopta ujedno i službena lopta ovog velikog natjecanja.Osim sponzora, veliki broj ljudi je zaslužno za organizaciju i vrijedno rade kako bi sve bilo po planu i programu.

Peto će se okupljanje održati  13. travnja s početkom u 08:30h. Ako još uvijek niste posjetili ovaj događaj, još nije kasno, dođite 13. travnja u Gradsku dvoranu u Valpovo i pogledajte ligu najmlađih!Autor: Tena Pavleković