48. Međunarodni turnir Gradskih omladinskih reprezentacija

Objavljeno: Srijeda, 01 Svi 2013 14:47 Autor:
48. Međunarodni turnir Gradskih omladinskih reprezentacija Foto: ossrb.org
Počeo je 'Trofej Beograda 2013.' – svima poznat kao prvomajski turnir. Ovaj 48. po redu Međunarodni turnir Gradskih omladinskih reprezentacija, igrat će se od 01. – 03. svibnja, u dvoranama Šumice, Banjica, Slodes i Osnovna škola “Milan Đ. Milićević”

Počeo je 'Trofej Beograda 2013.' – svima poznat kao prvomajski turnir. Ovaj 48. po redu Međunarodni turnir Gradskih omladinskih reprezentacija, igrat će se od 01. – 03. svibnja, u dvoranama Šumice, Banjica, Slodes i Osnovna škola “Milan Đ. Milićević”. Na turniru će nastupiti 34 ekipe iz 25 gradova iz Srbije, Slovenije, Hrvatske,Italije, Crne Gore i Bosne Hercegovine.

U konkurenciji djevojaka igrat će 18 ekipa: Beograd, Pančevo, Valjevo, Stara Pazova, Lazarevac, Sremska Mitrovica, Obrenovac, Požarevac, Smederevo, Kraljevo i Čačak iz Srbije, Prevalje, Kamnik, Ruše i Ljubljana iz Slovenije, Osijek i Zagreb iz Hrvatske i Ankona iz Italije.

U konkurenciji mladića igrat će 16 ekipa: Beograd, Kraljevo, Kragujevac, Užice, Gornji Milanovac, Niš, Obrenovac, Požarevac, Stara Pazova i Smederevo iz Srbije, Kamnik i Maribor iz Slovenije, Obudovac iz Bosne i Hercegovine, Budva iz Crne Gore i Zagreb i Osijek iz Hrvatske.

Finalne utakmice, u obje konkurencije, odigrat će se u petak, 03. svibnja u dvorani Šumice.