Agrotehnika i dalje bez poraza

Objavljeno: Četvrtak, 06 Prosinac 2012 17:41 Autor:
Odbojkašice Agrotehnike s trenerom D. Rukovanjskim Odbojkašice Agrotehnike s trenerom D. Rukovanjskim
Odbojkašice Agrotehnike sa samo jednim izgubljenim setom nakon pobjede nad Baranjom iz Belog Manastira učvrstile su svoju vodeću poziciju na tablici Druge lige istok za odbojkašice.

Odbojkašice Agrotehnike sa samo jednim izgubljenim setom nakon pobjede nad Baranjom iz Belog Manastira učvrstile su svoju vodeću poziciju na tablici Druge lige istok za odbojkašice. Agrotehnika koja se do nedavno zvala AOK Osijek osigurala je titulu jesenskog prvaka i ozbiljno istakla kandidaturu za nastup u kvalifikacijama za 1B ligu.

Marina Lerinc, Antonija Šeremet, Ana Pavičić, Ivana Unukić, Doris Mršić, Ivona Mršić, Marija Ivanković, Katarina Mihaljević, Lucija Drokan, Jelena Miljuš, Dijana Barišić, iako hendikepirani neigranjem dosadašnje standardne Lee Dumić uspješno prvi dio sezone privode kraju.

Ostalo je za odigrati još dva kola s ekipama s dna tablice OK Čepin i OK Donji Miholjac. U Agrotehnici ističu kako imaju ozbiljne namjere pokušati igrati u 1B ligi u kojoj su i nastupali do prije dvije sezone iz koje su i istupili kada i mnogi klubovi zbog velikog broja gostovanja na udaljenim lokacijama. Naime, tada je 1B liga brojala 14 klubova, a danas ih je svega 10 pa su se stvorili uvjeti za povratak u to elitno društvo.

Druga Hrvatska odbojkaška liga - Istok:

ŽOK AGROTEHNIKA – ŽOK BARANJA 3:0 (25:17, 25:22, 25:15)

Autor: SD