Agrotehnika spremna za 1b ligu

Objavljeno: Petak, 06 Rujan 2013 16:39 Autor:
Odbojkašice Agrotehnike pripremaju se za svoj povratni nastup u 1b hrvatsku odbojkašku ligu. Treninzi nisu ni prekidani, jedino je smanjen obujam treninga obziorom da odlaske igračica na ljetovanje i maturalnu ekskurziju.

Trener Damir Rukovanjski ima na raspolaganju sve igračice koje su ostvarile ulazak u ovaj stupanj natjecanja. No, jedno je sigurno. Hendikep je operacija križnih ligamenata glavne smečerice Ivane Unukić. Ozljeda koja je nastala u sudaru s protivničkom igračicom u Poreču izbacilo je Ivanu iz pogona gotovo sigurno do drugog dijela prvenstva.
Osim dosadašnjih igračica u klub su se vratile još Mateja Horvat, Valentina Liović dok je iz Čakovca pristupila srednji bloker Ana Trstenjak. S igračicama Agrotehnike trenira i Tanja Štulić, nekadašnja igračica istog kluba, ali i kapetanica ŽOK Osijek koja je prošlu sezonu igrala u Đakovu. Ona još nezna svoju daljnju igračku sudbinu u tom klubu, a za njezine usluge nije zainteresiran ni osječki A2 ligaš.
Ukoliko ne budu igrale za Đakovo svoj povratak u Agrotehniku su najavile i ona i Dajana Radović, a o igranju za Agrotehniku razmišlja i Tajana Pavičić, koja je također igrala prošle sezone za Đakovo.
Trenutno iz prve postave ne treniraju Doris Mršić i Dijana Barišić. Prva zbog ispita na fakultetu, a Barišić zbog posla.
Trener Rukovanjski ističe da očekuje i njih do početka prvenstva, jedino je pitanje da li će biti spremne odmah zaigrati u prvim kolima.

Autor: L.Filipović