Alen Pavačić napustio ŽOK Kostrenu

Objavljeno: Nedjelja, 27 Svi 2012 09:42 Autor:
Alen Pavačić Alen Pavačić Foto: Sandro Donda

Alen Pavačić više nije trener u Ženskom odbojkaškom klubu Kostrena. Nakon devet godina rada u Kostreni koju je doveo do Prve lige došlo je do prekida suradnje.

Pavačić je krajem sezone suspendiran od strane kluba zbog odnosa prema igračicama, a prvu ekipu preuzeo je Željko Bradarić. Postojala je mogućnost da Pavačić ostane raditi s mlađim uzrastima, ali ta ideja nije zaživjela.

- Zasitili smo se i da pomalo tražim nove izazove, želim im sreću u daljnjem radu. Dobro je da bude što više kvalitetnih klubova za nas trenere koji želimo raditi, - ustvrdio je Alen Pavačić.

- Imam ambicije u budućnosti raditi s mlađim uzrastima, vidjet ću na koji način to najbolje realizirati, - dodao je Pavačić koji je upravo u ponedjeljak krenuo put Novalje gdje će se okupiti hrvatska ženska kadetska reprezentacija.

Iz Primorsko-goranske županije jedina članica ove izabrane vrste je Ana Mioč, odbojkašica Kostrene.

- Ovo je kontrolno okupljanje, - dodao je Pavačić koji u reprezentaciji ima ulogu trenera.

- Ovo je prilika da provjerimo stanje i krenemo s pripremama za turnir Alpe Adria krajem lipnja. I prilika da već počnemo planirati budući da su iduće godine na rasporedu kvalifikacije za svjetsku i europsku smotru,-  zaključio je Alen Pavačić.

 

Autor: Marko Babić