Amazonke iz Olimpika pobijedile vodeći Novi Zagreb!

Objavljeno: Utorak, 12 Veljača 2013 16:54 Autor:
U dvorani OŠ Borovje seniorke OK Olimpika popularno zvane Amazonke u derbi utakmici pobjedile su do tada vodeći Novi Zagreb
Utakmica između OK Olimpika i  OK Novi Zagreb i ovog puta privukla je mnoge gledatelje željne dobre igre. Borba između treće plasiranog Olimpika i prvo plasiranog Novog Zagreba bila je uistinu prava derbi utakmica koja je na kraju ipak pripala mladim Amazonkama iz OK Olimpika.

Mlada ekipa Olimpika dominirala je tijekom čitavog meča, čak i dijelom prvog seta iako je on na kraju bio izgubljen kada su naše seniorke propustile početno vodstvo od 6:12. U drugom setu Olimpik nije dozvolio da se ponove greške iz prvog seta te je nastavio sa dominacijom do kraja meča. Mlade Amazonke su djelovale sigurno i koncentrirano koristeći prednosti skauta Vladimira Jolića koji je tijekom čitave utakmice pronalazio "rupe" i nedostatke u protivničkoj ekipi te potom upozoravao ekipu Olimpika na iste.

Izjava trenera Dejana Kljajića:"...odigrali smo onako kako sam igračicama i rekao u svlačionici prije same utakmice a to je da je u utakmici sa Novim Zagrebom trenutak kada se treba odigrati onako kako smo posljednjih pet mjeseci trenirali i učili a to je koncentrirano i u namjeri ciljati protivničke najslabije točke obrane. U prvom setu se dogodilo nešto što nas prati čitavu sezonu a to je trenutak kada smo zadovoljni vodstvom nad protivnikom i jednostavno prestanemo sa agresivnom igrom. To nam se i danas dogodilo pri vodstvu od 6:12 kada smo stali i promatrali kako nam set klizi iz ruku. No, uspjeli smo se vratiti u drugom setu i dominirati tijekom ostatka meča. Velika pomoć meni kao treneru i igračicama bio je trener Vladimir Jolić u ulozi skauta koji niti u jednom trenutku nakon prvog seta više nije dozvolio da se opustimo već da koncentrirani napadamo protivnika. Čestitam igračicama na pobjedi posebno jer naš tim je sastavljen od kadetkinja i juniorki dakle jedan od najmlađih u ligi a opet među najkvalitetnijim .."