Amazonke nadigrale Nebo u pet setova!

Objavljeno: Ponedjeljak, 02 Studeni 2015 17:14 Autor:

U uzavreloj atmosferi pred prepunim tribinama dvorane ŠRC Zaprešić gdje su gostujući navijači OK Olimpika nadglasali domaću publiku, mlada i neiskusna ekipa OK Neba izgubila je u napetoj utakmici u pet setova od Amazonki iz Olimpika rezultatom 2:3 (25:23,25:14,26:28,23:25,16:18).

Amazonke su u utakmicu ušle opušteno i dekoncentrirano što je rezultiralo gubitkom prva dva seta, no iskusnije Amazonke napravile su preokret u pravom trenutku i preokrenule te na kraju završile utakmicu u svom poznatom stilu.
Nakon odigrana 4 kola 1.B odbojkaške lige - sjever seniorke Olimpika uspjele su zadržati pobjednički niz od četiri uzastopne pobjede od kojih su tri utakmice odigrane na pet setova.
Trener Tomica Rešetar nakon utakmice dao je izjavu: „Još jedna utakmica u pet seta koju smo uspjeli završiti u našu korist! U prvom setu nismo uspjeli kapitalizirati veliki broj protivničkih grešaka na servisu i tako smo nesigurno i s nedostatkom odlučnosti ušli u utakmicu što je rezultiralo gubitkom prva dva seta! Sljedeća tri seta bila su do kraja neizvjesna, međutim možemo reći da smo svoju kvalitetu i bolju pripremljenost pokazali onda kad je to bilo najpotrebnije! Utakmica nije bila na visokoj kvalitetnoj razini, ali puna zanimljivih preokreta! Čestitamo protivničkoj ekipi kao debitantima na dobroj prikazanoj igri i radujemo se uzvratnoj utakmici, a našim djevojkama čestitamo na dva nova osvojena boda! Naš fokus sada je usmjeren na sljedeće kolo i to protiv vodeće ekipe Fortisa! Svjesni smo tko ima ulogu favorita u nadolazećoj utakmici, ali mi ćemo se dobro potruditi uz kvalitetnu pripremu i naravno uz nezamjenjivu podršku naših navijača prikazati dobru igru i izvući rezultatski maksimum!“
Sljedeće kolo Amazonke igraju zasigurno zanimljivu utakmicu s vodećom OK Fortis Voltom