Amazonke Olimpika osvojile prvenstvo 3. MŽOLC skupine ZAPAD!

Objavljeno: Srijeda, 12 Ožujak 2014 11:10 Autor:

U dvorani OŠ Borovje, Davora Zbiljskog 7 seniorke Olimpika popularno zvane Amazonke odigrale su derbi utakmicu sezone protiv aktualnih prvakinja, ekipe OK Novi Zagreb gdje su nakon pet odigranih setova Amazonke pobijedile rezultatom 2:3 (25:20, 25:27, 25:23, 23:25, 11:15) i tako postale najmlađe prvakinje 3. MŽOLC skupine ZAPAD.

U punoj dvorani  OŠ Borovje u iznimno ugodnoj navijačkoj atmosferi za obje ekipe odigrana je utakmica koja će se dugo pamtiti. Bila je to izjednačena i borbena utakmica gdje je na kraju mlađa i uigranija ekipa Olimpika pobijedila  rezultatom 2:3 (25:20, 25:27, 25:23, 23:25, 11:15).

Uzbudljivoj derbi utakmici nazočili su  predsjednik HOU-a Zdeslav Barač i povjerenik natjecanja 3. MŽOLC skupine ZAPAD gdin. Željko Jurčević.

Predsjednik Zdeslav Barač podijelio je odličja i pobjednički pehar ekipi Olimpika te čestitao Amazonkama na osvojenom prvenstvu bez izgubljene utakmice.

- U ovoj utakmici su odlučivale nijanse što smo i očekivali. Iz tog razloga smo se za utakmicu sa Novim Zagrebom pripremali posljednja dva mjeseca gdje smo na treninzima posebnu pažnju posvetili obrani i pokrivanju igrača u napadu. Nismo željeli prepustiti se slučaju već odigrati što kvalitetnije dugo očekivanu derbi utakmicu. Čestitam svojim Amazonkama na vojničkoj disciplini i čvrsto odigranoj utakmici.“-izjavio je trener Dejan Kljajić.