Amazonke otvorile drugi dio sezone uvjerljivom pobjedom nad Don Boscom!

Objavljeno: Nedjelja, 14 Veljača 2016 20:20 Autor:
U subotu, 13.veljače 2016. u 13:00 sati u ŠD Boćarski dom, Prisavlje 2 seniorke Olimpika započele su drugi dio sezone u 1.B NOL – skupini sjever utakmicom sa zagrebačkom ekipom OK Don Bosco pobijedivši s 0:3 (21:25,23:25,21:25).

S obzirom na brojna pojačanja u seniorskoj ekipi Olimpika u zimskom prijelaznom roku, pet novih Amazonki pridružilo se timu Olimpika što je već u prvoj utakmici podiglo kvalitetu tima. Njihova imena i klubovi iz kojih dolaze su: Jukić Matea (AS Monaco Volleyball), Krnić Tena (Don Bosco), Alerić Mia (OK Fortis Volta), Babić Antonia Sofia (OK Feniks) i Klarić Ivona (OK Fortis Volta).
Nakon utakmice glavni trener Amazonki zadovoljno je izjavio - Napokon smo dočekali prvu utakmicu drugog dijela prvenstva, u koju smo krenuli s nekoliko novih igračica koje su se izvrsno prilagodile našem kolektivu! Na kontrolnom turniru prošlog vikenda naše prinove su potvrdile i svoju igračku kvalitetu, te pokazale da mogu kvalitetno pridonijeti našoj igri! U ovoj utakmici imali smo ulogu favorita, što smo potvrdili maksimalnim rezultatom u našu korist. Gledajući dinamiku igre i rezultata po setovima u pojedinim trenucima imali smo negativnih serija, međutim konačni rezultat niti u jednom trenutku nije bio upitan, te možemo reći da smo dominirali u svim fazama igre! Ova pobjeda nam je vrlo važan vjetar u leđa za naredno kolo gdje na naš teren dolazi neugodna ekipa iz Velike Gorice! Za kraj, moram se sjetiti i zahvaliti na podršci našim vjernim navijačima i publici koja nam je napravila prekrasnu atmosferu za igru!