Amazonke pobjedom nad Don Boscom otvorile sezonu!

Objavljeno: Ponedjeljak, 12 Listopad 2015 22:17 Autor:

U prepunoj dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu pred domaćom publikom i navijačima Amazonke iz Odbojkaškog kluba Olimpik u dugo najavljivanom derbiju pobijedile su goste iz OK Don Bosco s rezultatom 3:0 (25:13, 25:19, 25:23) i tako odlično otvorile novu odbojkašku sezonu.

Amazonke vođene glasnim navijanjem i borbenim ritmom bubnjeva s prepunih tribina pokazale su da se na njih može ozbiljno računati i u ovoj novoj odbojkaškoj sezoni. Gosti iz Don Bosco-a nisu imali priliku ozbiljno ugroziti Olimpikovu nadmoć na terenu tako da su Sutinska Vrela napustili bez osvojenog seta.

Tomica Rešetar novi je glavni trener seniorske ekipe Olimpika koja u svom sastavu ima čak 9 novih igračica koje dolaze iz klubova prvoligaša iz čitave Hrvatske. Njihova imena su: Maša Štimac (ŽOK Azena Velika Gorica), Laura Ramić (ŽOK Azena Velika Gorica), Kristina Pilaš (ŽOK Nova gradiška), Anja Toplek (HAOK Dubrava), Iva Vujčić (OK Makarska), Matea Bajlo (OK Zadar), Iva Čutuk (ŽOK Azena Velika Gorica), Ana Tolić (ŽOK Azena Velika Gorica) i Barbara Vukašinović (OK Karlovac).

Nakon utakmice predsjednik OK Olimpika Dejan Kljajić dao je kraću izjavu: „Zadovoljan sam igrom a na kraju i pobjedom našeg pomlađenog tima. Posebno me veseli veliki broj gledatelja koji su ispunili tribine na večerašnjoj utakmici, kao i glasno navijanje naše navijačke skupine „Amazonci“ čiji se zvuk bubnjeva i podrške moga čuti tijekom čitave utakmice. I na kraju bi Iskoristio priliku i zahvalio se našim vrijednim volonterima zbog kojih je tehnička organizacija večerašnje utakmice odrađena na visokom profesionalnom nivou.