Amazonke posjetile seniorsku reprezentaciju u Mariboru

Objavljeno: Subota, 03 Rujan 2016 14:55 Autor:

Mlade Amazonke vođene stručnim timom Odbojkaškog kluba Olimpik doputovale su u posjet ženskoj seniorskoj odbojkaškoj reprezentaciji koja je treći tjedan uspješno provodi početak priprema u Centru Draš kod Maribora.

Nakon popodnevnog obilaska i španciranja po Mariboru, mlade Amazonke posjetile su žensku seniorsku odbojkašku reprezentaciju u hotelu Draš gdje je uslijedilo zajedničko fotografiranje nakon kojeg su svi zajedno krenuli na kontrolnu utakmicu s Češkom.
Napetu i zanimljivu utakmicu Amazonke su strastvenim navijanjem pratile uz pomoć bubnjeva, truba i ostalih navijačkih rekvizita po kojima su Olimpikovi navijači poznati. Navijanjem bez prestanaka sva četiri seta, Olimpik je bodrio izabranice izbornika Miroslava Aksentijevića u utakmici s odličnom Češkom koja je rezimirala s Hrvatskom (2:2).
Neposredno odmah poslije utakmice izbornik Miroslav Aksentijević osobno se zahvalio svakoj Amazonki na podršci i odličnom navijanju s tribina, nakon čega je uslijedilo zajedničko fotografiranje reprezentativki i stručnog stožera s članovima OK Olimpika.