Amazonke u uzbudljivoj utakmici pobijedile Varaždin Volley

Objavljeno: Ponedjeljak, 18 Travanj 2016 23:41 Autor:
U subotu, 16.travnja 2016. u Varaždinu u zaostaloj utakmici 18. kola 1.B NOL, Amazonke su pobijedile OK Varaždin Volley rezultatom 3:1.

U izuzetno napetoj utakmici koja se vidi iz samog rezultata 1:3 (26:24,23:25,23:25,24:26) Amazonke su još jednom pokazale da posjeduju iskustvo, koje se proteže kroz cijelo prvenstvo, završavanja rezultatski napetih setova u svoju korist.Rezultat nakon 18 utakmica je 3.mjesto s 2 boda prednosti ispred OK Sisak koji ima i utakmicu više.Ostaju nam 2 utakmice do kraja gdje želimo pokazati da nam s pravom pripada 3.mjesto na tablici skupine sjever.
Trener Amazonki izjavio je sljedeće:
- Pobjedom u ovoj utakmici i osvajanjem tri boda uspjeli smo se popeti na treće mjesto prvenstvene ljestvice, što smo prije dva kola i priželjkivali. Sama utakmica je do sada možda bila i najneizvjesnija, čemu u prilog ide i tijesni rezultat na završetku svakog seta. Od početka utakmice nismo mogli pronaći svoj ritam u igri, te nismo na vrijeme uspjeli pronaći ravnotežu između situacija u kojima moramo biti taktički agresivni i one u kojima moramo sigurno izvoditi pojedine elemente. Međutim, naša želja i iskustvo u jakim utakmica nam je pomogla da u završnici setova, a na kraju i utakmice slavimo. Bez obzira na naše slavlje moramo čestitati protivničkoj ekipi na odlično prikazanoj igri, te im želimo da tako nastave i dalje. Do kraja prvenstva ostala su nam dvije utakmice u kojima moramo demonstrirati maksimalan fokus i želju da sezonu završimo s postavljenim ciljem. Sljedeći vikend u goste nam dolazi drugo plasirana ekipa Mladosti 2, što će zasigurno biti derbi kola u kojem uz vatrenu podršku naših navijača na domaćem terenu želimo još jednom prikazati našu kvalitetnu igru.