Amazonkice iznenadile Medveščak na regionalnom i osvojile finale u mini odbojci u Sisku!

Objavljeno: Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 00:35 Autor:
Nedjelja 24.4.2016. u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku na Prvenstvu regije Centar za najmlađe kadetkinje (mini odbojka) ukupno se prijavilo 8 ekipa koje su podijeljene su u 2 skupine po 4 ekipe. U skupini – A - igrali su OK Medveščak, OK Sisak, ŽOK Vrbovec, ŽOK Čazma. U skupini – B - razigravali su OK Olimpik, OK Plavi zmaj, OK Nebo i OK Varaždin Volley.

U velikom zagrebačkom finalu između prvakinja grada Zagreba OK Medveščaka i drugoplasiranog OK Olimpika na tom istom prvenstvu, amazonke iz Olimpika su svojom odličnom igrom i taktikom pobijedile do sada nepobijeđene suigračice iz Medveščaka rezultatom 2:1 .

Nakon napetog odigranog finala uspjeli smo dobiti izjavu trenerice zlatnih amazonkica Katarine Gagulić: 'Na regionalnom prvenstvu za najmlađe kadetkinje Olimpik je osvojio 1. mjesto, te time smo potvrdili još jednom svoju kvalitetu. Grupu smo prošli bez većih problema, pobijedivši OK Varaždin Volley, OK Nebo i OK Plavi Zmaj rezultatom 3:0. U polufinalu je bilo malo napetije, dočekala nas je OK Čazma, koju smo pobijedili 2:1. Ovom velikom pobjedom došli smo do finala, i bilo je to Zagrebačko finale u Sisku između Medveščaka i Olimpika. Utakmica je bila jako intenzivna, puna emocija, ali moje igračice su ovaj put igrale puno bolje i sigurnije, te bez puno grešaka pobjeđuju 2:1 i osvajaju Regionalno prvenstvo. I na kraju moram dati veliki naglasak na to koliko sam ponosna na sve njih, sve do jedne su pristojne, talentirane mlade odbojkašice koje su naprosto zaslužile ovo. Isto tako zahvaljujem se treneru Ledinščak koji je bio s nama i uvelike pomogao kao i velika hvala svim roditeljima koji su nas bezuvjetno bodrili. Slijedi dan odmora, a nakon toga nastavljamo s treninzima i pripremama za nadolazeće Državno prvenstvo.'