Antonija Šeremet: I Drenova i Grobničan podigli su nam samopouzdanje

Objavljeno: Srijeda, 06 Studeni 2013 18:40 Autor:
Antonija Šeremet Antonija Šeremet
Ekipa Grobničana je ipak prošlosezonski A ligaš, a OK Agrotehnika drugoligaš. Sada su se prvi puta susreli i svakako da je favorit bila ekipa iz Ćavli. O toj utakmici koju su umalo dobili priča Antonija Šeremet, standardna prvotimka i juniorka osječkog sastava.
-Trener se jako bojao da bi nas te cure mogle zgaziti. Pa smo prvo njega trebali umirivati, a onda smo malo tješile i jedni druge. Ipak ekipa Grobničana je ispala iz višeg ranga, a mi smo stigli iz nižeg.
Još samo prije pola godine između nas je bilo dva ranga natjecanja. A vidjelo se već na zagrijavanju da nisu bauk. Ma mi smo sad sve jače. Utakmica u Rijeci nam je dala takvo samopouzdanje da mi same sebe ne možemo prepoznati. I ova utakmica je pokazala da nitko ne smije računati na sigurne bodove protiv nas.

I na kraju vidjeli ste da setove koje smo dobile, dobile smo s velikom razlikom. Ali tako nam znaju napraviti bodove nekim 'frljokama' da poludimo. I istina. Napadali smo servisom i tu je bilo nekih grešaka. Trener doduše kaže da je računao na taj broj pogrešnih servisa jer to je moguće kada se ide na agresivan servis. No, mislim da smo ipak previše grešaka napravili.

I znate još što. Ovo je doista kod nas teško. Mi imamo termine za trening koji traju sat i petnaest minuta. A jučerašnja utakmica sa zagrijavanjem je trajala dva sata i 45 minuta, završila je Antonija.