Marin Sladić

Marin Sladić

Veliki, ali svakako zasluženi uspjeh postigle su odbojkašice Marine Kaštela koje su pobjedom protiv ekipe Vukovara ostvarile plasman u polufinale prvenstvenog natjecanja. S obzirom na prošlu sezonu kada ih je u četvrtfinalu zaustavio Split 1700, kaštelanske odbojkašice su ovom pobjedom otišle korak dalje, a već ovog četvrtka s druge strane mreže susresti će se sa ekipom Poreča.

Grad Kaštela nedavno je proglasio najbolje pojedince u području sporta za proteklu 2013. godinu. Zanimljiva je činjenica kako je odbojka nadvisila ostale sportove jer su upravo zaljubljenicima u igru preko mreže dodijeljene čak tri nagrade, što još jednom potvrđuje tezu kako su Kaštela grad odbojke.

Ponedjeljak, 09 Prosinac 2013 22:21

Porečanke i dalje na vrhu

Nešto više od sat vremena trebalo je odbojkašicama Poreča da upišu novu, sveukupno devetu prvenstvenu pobjedu. S druge strane mreže bila je domaća ekipa Splita 1700 koja je u totalnom kontrastu ekipi Poreča subotnjim porazom, upisala deveti prvenstveni poraz.
Teže nego očekivano slavile su odbojkašice Marine Kaštela protiv domaćina koji se vratio u egal i borbu za meč nakon dva seta zaostatka.
Odbojkašice Vibrobetona upisale su treću prvenstvenu pobjedu na gostovanju u Kaštelima. Ono što nisu uspjele u prošlom kolu kada su od njih bile bolje odbojkašice Marine Kaštela, ostvarile su upravo u ovome protiv sugrađanki prethodnih protivnica, odbojkašica Kaštela DC. Nakon pet setova i utakmice prepune preokreta vinkovačke odbojkašice upisale su pobjedu vrijednu nova dva boda. Kaštela DC – ŽOK Vibrobeton 2:3 (23:25,25:18,25:15,15:25,15:17).
Ponedjeljak, 30 Rujan 2013 15:32

Splićanke u četvrtfinalu Kupa

Splitske odbojkašicevikend prije početka prvenstvenog dijela natjecanja odigrale su dvije utakmice u sklopu prvog kola kup natjecanja. U dvostrukom ogledu, na parketu ŠC Gripe, ugostile su dubrovačke odbojkašice koje su prije tjedan dana u Splitu ostvarile plasman u prvo kolo nadigravši potencijalne kandidate iz regije jug te tako ostvarile za prolaz među 16 najboljih ženskih ekipa. Međusobnim dogovorom klubova odlučeno je da će se obje utakmice odigrati u Splitu, a sveukupno bolji iz dvodnevnog dvoboja bio je Split 1700.
Tjedan dana prije službenog početka ligaškog dijela natjecanja odnosno prvog razreda odbojkaškog nadmetanja u Hrvatskoj, odabrane ekipe krenuti će u borbu za osvajanje također vrlo važnog kup natjecanja.
Ponedjeljak, 05 Kolovoz 2013 13:46

Bravo Danijela! Anđelić potpisala za Modenu

Donedavna članica hrvatske odbojkaške reprezentacije, splitska odbojkašica Danijela Anđelić svoju će karijeru nastaviti u Italiji, jednoj od najjačih svjetskih odbojkaških liga. Njezino novo odredište je Liu JO Modena.