Bernarda Brčić: Mislim da će druga utakmica u Velikoj Gorici biti presudna

Objavljeno: Ponedjeljak, 22 Travanj 2013 12:34 Autor:
Bernarda Brčić Bernarda Brčić Foto: Sandro Donda
Bilo je to ugodno subotnje poslijedpodne za odbojkašice Rijeke. Pobjeda protiv Azene u prvoj utakmici finala bila je dodatan impuls nakon teškog okršaja protiv Splita 1700 u polufinalu.

Bilo je to ugodno subotnje poslijedpodne za odbojkašice Rijeke. Pobjeda protiv Azene u prvoj utakmici finala bila je dodatan impuls nakon teškog okršaja protiv Splita 1700 u polufinalu. Kapetanica Bernarda Brčić bila je samokritična nakon utakmice, ali ostaje činjenica da je kapetanica Rijeke sjajnim servisima uvelike olakšala posao suigračicama. 

- Izgledalo je lagano, rezultat 3:0 govori da smo lako pobijedile. Relativno smo dobro servirale, odvojile smo ih od mreže i to je presudilo. Nezadovoljna sam svojom igrom, trebala sam bolje dizati, bliže mreži. To se na kraju nije vidjelo jer smo servisom stvorile prednost koju nisu mogle dostići, rekla je Bernarda Brčić, kapetanica Rijeke.

- Ispraznile smo se protiv Splita. Okolnost da je ovo bila prva utakmica koja ništa ne odlučuje išla nam je na ruku, bile smo dosta opuštenije. Lakše je igrati prvu nego odlučujuću utakmicu, rekla je Bernarda.

Druga utakmica je na rasporedu u srijedu od 21 sat u Velikoj Gorici. Finale se igra na tri pobjede.

- Tako moramo odigrati na gostovanju, odnosno moramo ovako dobro servirati, ali odigrati moramo puno bolje. Obrana je "štekala", ali servis je bio dobar. Azeni je nedostajala Tihana Babić i ozlijedio im se libero Andrea Reščić. Ako se one oporave do srijede, nama će biti puno teže, Moramo ući hladne glave i zaboraviti na ovu pobjedu. Druga utakmica u Azeni bit će odlučujuća, zaključila Bernarda Brčić.

sportcom.hr