Beznačajna utakmica za Trentino

Objavljeno: Četvrtak, 22 Ožujak 2012 20:33 Autor:

Trentino se vraća obavezama u talijanskom prvenstvu nakon osvajanja trećeg mjesta u Ligi prvaka. U polufinalu su poraženi od kasnijih prvaka Zenita dok su u utakmici za treće mjesto lagano pobijedili Arkas.

Zahvaljujući činjenici da su neporaženi u drugom dijelu prvenstva i pobjedom protiv Cunea u prošlom kolu Trentino je matematički osigurao prvo mjesto prije početka playoffa. Poraz od Zenita ih je udaljio lova na sve trofeje ove sezone i sad ih čeka samo obrana scudetta.

- Očekuje nas utakmica na visokom nivou jer Sisley napreduje velikim koracima kroz sezonu. Igraju jako dobro i sigurno pucaju od samopouzdanja. Pripremali smo se za ovu utakmicu na uobičajen način i idemo pobijediti - zaključio je trener Stoychev.

Sisley je četvrta momčad lige i gotovo je sigurno da će s te pozicije u playoff. Odlični rezultati su plod rada trenera Piazze koji je posložio momčad oko legende Feija i Horstinka. Fantastičnim nizom pobjeda u drugom dijelu prvenstva Sisley je krupnim koracima grabio prema vrhu, ali momčad još ima prostora za napredak. Pobjedom u Trentu bi matematički osigurali četvrto mjesto tako da možda imaju veći motiv od domaćina.

- Kao prvo želim se zahvaliti navijačima koji će nas podržati na ovoj utakmici. Trentino je jaka momčad ali ne i nepobjediva iako smo izgubili oba susreta s njima ove sezone. Napredujemo iz utakmice u utakmicu, sigurno smo bolja momčad od naše zadnje utakmice i mislim da imamo izgleda za pobjedu - izjavio je trener Piazza.