Bradarić opet nadmudrio Đekića

Objavljeno: Nedjelja, 19 Siječanj 2014 16:13 Autor:
Prisustvovali smo utakmici ŽOK Osijek 06 i Kostrene.

Prvi set lako je otišao na stranu Osječanki i trener Đekić imao je razloga za zadovoljstvo. Izgedalo je kao da su gošće koje su osigurale nastup u ligi za prvaka A2 lige potpuno nezainteresirane za igru. Uz to još mučile su se i s dizanjem i sa smečom. No, izjednačenje u setovima. Prilično hladan tuš za koji smo svi mislili da je prolazna slabost i splet nespretnih okolnosti u igri. Osječanke koje su igrale ipak s nešto mlađom postavom budući da su i Bilić i Šimunec bile na klupi, dalje su se teško nosile u igri.
Uglavnom prebacivački servisi bili su previše jednostavni za gošće koje su nekako, teškom mukom, ipak provlačile kakve takve poene. I to jako mnogo od bloka, pa kroz blok. No, očito obje ekipe uljuljkane u situaciju da su sigurne u opstanak u skupini borbe za prvaka nisu bile previše ni raspoložene za igru.
Zanimljivo je da su i s jedne i druge strane srednji napadači imali gotovo stopostotne prolaze, ali ipak s premalo dobijenih lopti. Sve u svemu nekakva podijela bodova koja očito odgovara obojici trenera. Osječanke do kraja još igraju u Novoj Gradiški koja još ima kakve takve šanse da sustigne osječku ekipu ako ih pobijedi na domaćem terenu. Ali, u posljednjem kolu prije razigravanja u Osijek stiže Pula. A ta ekipa još nikoga nije pobijedila pa je za očekivati da to realno neće napraviti ni u Osijeku. Dok na drugoj strani djevojke iz Nove Gradiške na kraju ne igraju jer su slobodne.
To znači i da u slučaju poraza Osječanki u Novoj Gradiški i očekivane pobjede protiv Pule, ŽOK Osijek 06 je ipak četvrti.

ŽOK OSIJEK 06 - OK KOSTRENA     2:3 (25:17,22:25,25:18,18:25,11:15)

Autor: D. R.