Bravo Đakovčanke i dobro došle u prvoligaško društvo!

Objavljeno: Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 12:35 Autor:
Odbojkašice ulaze u dvoranu uz vatromet i light-šou kakav se rijetko viđa u hrvatskom sportu Odbojkašice ulaze u dvoranu uz vatromet i light-šou kakav se rijetko viđa u hrvatskom sportu Foto: HOU
Odbojkašice OK Đakova zaista imaju razloga za slavlje! Unatoč porazu u posljednjoj utakmici 1. B Hrvatske odbojkaške lige 1:3 protiv OK Grobničan, Đakovčanke su osvojile prvo mjesto na ljestvici i osigurale plasman u prvoligaško društvu sljedeće sezone.

Grobničke odbojkašice zauzele su treće mjesto. Među brojnim gledateljima u đakovačkoj Športskoj dvorani bili su i gradonačelnik Zoran Vinković i predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barač, koji je odbojkašicama obiju ekipa podijelio medalje i pehare.
- Đakovo je ulazak u 1. A HOL proslavilo fantastičnom sportskom predstavom. Odbojkaški spektakl uz vatromet, maskotu, light-šou i prepune tribine sasvim sigurno u Hrvatskoj još nije viđen, a nisam siguran da sam nešto slično doživio prateći utakmice od Brazila do Japana. Bilo je prekrasno vidjeti na djelu ovu sjajnu mladu ekipu koja je upornim i predanim radom u samo nekoliko sezona došla do prvoligaškog ranga - naglasio je predsjednik Barač čestitajući još jednom odbojkašicama OK Đakovo, njihovim trenerima na čelu s Draganom Božićem i svima u klubu.

HOU