Britanski Trans World Sport snima prilog o riječkoj odbojkašici Sanji Popović

Objavljeno: Utorak, 16 Travanj 2013 11:41 Autor:

Trans World Sport, jedna od najpoznatijih sportskih emisija u produkciji IMG-a, snima priču o riječkoj odbojkašici Sanji Popović koja trenutno igra u redovima poljske Fakro Muszyne . . .

Trans World Sport, jedna od najpoznatijih sportskih emisija u produkciji IMG-a, snima priču o riječkoj odbojkašici Sanji Popović koja trenutno igra u redovima poljske Fakro Muszyne. 

Trans World Sport, koji se na tjednoj bazi emitira od 1987. godine¸i koji se danas prikazuje u 50 zemalja, tako je napravio priče praktički sa najvećim zvijezdama iz svih sportova, a prije 14 godina radio je i prilog o prvoj utakmici nakon rata između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije. Trans Wolrd Sport napravio je i priču o Blanki Vlašić, te vaterpolo klubu Pro Recco koji je godinama dominirao.

- Eto odabrali su mene, ni krivu ni dužnu, reći će riječka odbojkašica Sanja Popović.

Inače, Trans World Sport trenutno u Poljskoj radi priču iz nogometa, odbojke i hokeja.

- Zašto su izabrali mene? E to stvarno ne znam, morat ću ih pitati kada budemo odradili glavni dio intervjua, dodala je kroz smijeh Sanja Popović.

Inače, Sanja je nastavila sa sjajnim igrama. U četvrtoj utakmici polufinala doigravanja Fakro Muszyna pobijedila je Atom Trefl Sopot 3:2, a riječka odbojkašica je bila MVP utakmice s 31 poenom. U srijedu je na rasporedu peta utakmica.

- Prilog snimaju nekoliko dana, pomalo o svemu. Snimit će malo i tu petu petu utakmicu polufinala, zaključila je Sanja Popović.


Autor Marko Babić