Centometal ostvario jedanaestu pobjedu

Objavljeno: Utorak, 26 Veljača 2013 19:47 Autor:
U četrnaestom nastupu odbojkaši Centrometala ostvarili su svoju jedanaestu pobjedu u ligi. Pobjednik se znao i prije samog susreta.

U četrnaestom nastupu odbojkaši Centrometala ostvarili su svoju jedanaestu pobjedu u ligi. Pobjednik se znao i prije samog susreta. Domaći Vukovar u ligu je ušao sa velikim ambicijama ali nakon što su izgubili šanse za ostanak u ligi otpustili su većinu igrača i više realno ne mogu ravnopravno igrati u ovom rangu.

U ovoj utakmici trener Kirić ravnomjerno je minutažu podijelio na svih 10 igrača koji su nastupili na utakmici. Nju je posebno dobro iskoristio 17-godišnji Karlo Kocijan koji je ukupno odigrao cijela dva seta.

Domaćin je parirao samo na početku. Poveli su 9:5, zadnje vodstvo imali su kod 13:12. Nakon toga Međimurci preokreću i lagano dobivaju set sa 25:19. U drugom setu totalna dominacija Centrometala za 25:9. U trećem setu početna prednost gostiju pomalo je rasla za konačnih 25:15. Cijeli susret trajao je ukupno svega 54 minute.

U drugom susretu ove grupe Rijeka je kod kuće svladala Rovinj tako da je prednost Centrometala pred pratiteljima povećana na 8 bodova. U slijedećem kolu Centrometal kod kuće dočekuje Rijeku. Taj susret igra se u subotu 2. ožujka sa početkom u 18:00 sati u dvorani NGC Aton. Pobjedom bi črečanski klub praktično osigurao petu poziciju prije doigravanja.

Dvorana SD Borovo, suci : Bardić, Rakin (oba Osijek)

Vukovar : R.Tomić, Petković, Mrđanov, Mihaljević, T.Tomić, Franjić, Fehir

Centrometal : Kurteš, Kovač, Puđa, Gotal, Vincek, Kocijan, M.Posavec, T.Posavec, Makarov, Križanović

ecakovec.com