Centrometal ojačan u novu sezonu

Objavljeno: Srijeda, 26 Kolovoz 2015 19:35 Autor:

Odbojkaši Centrometala u ponedjeljak 17. kolovoza započeli su s pripremama za novu sezonu. U nju ulaze s promjenom na klupi, gdje će Jadranka Kirića, dosadašnjeg trenera i tajnika kluba zamijeniti Aleksandar Kovačić, dosadašnji trener u podmlatku kluba i pomoćni trener seniorske momčadi. 

Osim promjene trenera, Centrometal je ojačao i igrački kadar. Od igrača iz prošle sezone Kovačić zbog problema s leđima ne računa jedino na Petrana, koji je godinama bio bitan igrač Centrometala. Već uoči sezone iz kluba su bili najavili jačanje igračkog kadra, a te najave su i ostvarene. Iz osječke Murse stigao je odlični Krešimir Prlić, uz starosjedioca iskusnog Igora Demirovića na poziciji korektora Kovačić će imati slatke brige. Iz redova prvaka Hrvatske Mladost Marina Kaštela stigao je tehničar Nikola Ščerbakov. Otpao je tako već predstavljeni Fejzović, a pojačanje na poziciji srednjeg blokera je Luka Prpović.

Prema tome Centrometal je već kompletirao momčad, a trener Aleksandar Kovačić računa na sljedećih 15 igrača: Tomica Posavec, Ivan Kurteš, Krešimir Prlić, Igor Demirović, Nikola Ščerbakov, Kristijan Gotal, Antonio Čičković, Luka Prprović, Marijan Palinkaš, Deni Vuk, Tomica Puđa, Danijel Kopačević, Antonio Stanković, Antonio Juras i Vanja Marciuš.

Kratki raport iz Međimurja poslao nam je iskusni korektor Centrometala Igor Demirović:

- S pripremama smo krenuli 17.08, okupili smo se u našoj dvorani NGC Aton u Nedelišću gdje je predstavljen novi trener. Radi se o domaćem dečku 30-godišnjaku iz Totovca Aleksandru Kovačiću, koji je završio Kineziološki fakultet u Zagrebu. Za sada sve ide po planu i programu. Prva pripremna utakmica će se održati 5.9 u mađarskom Sumegu, zatim 13.09 slijedi naš tradicionalni turnir Trofej Nedelišća. Tjedan dana kasnije je jak turnir kod zagrebačke Mladosti, plus još neke dodatne utakmica tijekom tjedna. Znači, momčad se maksimalno priprema za nadolazeće prvenstvo. 

Autor: M. Gojak