CEV Challenge Cup: Mladost lovi pobjedu

Objavljeno: Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 12:27 Autor:
Odbojkaši Mladosti Odbojkaši Mladosti Foto: odbojka.hr

Susretom protiv Union Raiffeisen Waldviertela HAOK Mladost Proenergy otvara zimski dio međunarodnih natjecanja. Prvu utakmicu za ulazak u osminu finala Challenge Cupa CEV-a zagrebački odbojkaši igraju u srijedu u 17 sati u Domu odbojke.

Iako s ovim odbojkaškim sastavom iz Austrije koji trenutno drži treću poziciju njihovog prvenstva Mladostaši dosad nisu imali priliku odmjeriti snage, nije riječ o potpunoj odbojkaškoj nepoznanici.
- Riječ je o klubu koji su svom sastavu ima čak devet stranaca. Naravno da nam nisu nepoznanica, štoviše jako smo dobro upoznati s njihovim radom. Do nedavno je  boje njihovog kluba branio i bivši hrvatski reprezentativac Goran Išek, a određeno vrijeme na mjestu trenera ondje je proveo i naš Nurko Čaušević. Nakon što su potpisali sponzorski ugovor sa Raiffeisenom njihovi igrački i rezultatski apetiti su se bitno povećali, prokomentirao je suparnika Tomislav Mišin, trener odbojkaša sa Save ne skrivajući očekivanja uoči ovog susreta.
- Pozitivno razmišljam jer očekujem kvalitetnu utakmicu u srijedu. Igrači, također, željno očekuju ovaj susret. Odlično su pripremljeni i neokrznuti porazom idu po pobjedu. Igrali su do sada protiv puno jačih protivnika koje su pobjeđivali tako problema ne bi trebalo biti. Dakako, prisutan je svojevrsni pozitivni stres jer ipak je riječ o europskoj utakmici, zaključio je Mišin.