×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 150

Challenge Cup: Porečke odbojkašice protiv Hamburga

Objavljeno: Srijeda, 18 Prosinac 2013 08:25 Autor:
Uoči današnjeg uzvratnog susreta šesnaestine finala Challenge Cupa
Nadamo se dobroj utakmici, pravoj odbojci. Neka naše cure uživaju, neka tu Europu odigraju sebi za gušt, bez opterećenja, a onda neka bude kako bude - rekla je Teuta Sauko, predsjednica odbojkašica Poreča na jučerašnjoj konferenciji u dvorani Velog Jože uoči današnjeg uzvratnog susreta šesnaestine finala Challenge Cupa koji od 18 sati igraju protiv odbojkašica Hamburga.

Da podsjetimo, prvi je susret završio čistih  3:0 za Njemice, u susretu u kojem igračice Miodraga Stojakovića nisu niti približno nalikovale na ekipu koja je ove jeseni bila strah i trepet prvenstva. Tako da sutra Porečankama za prolaz "igra" samo pobjeda od 3:0 ili 3:1.

- Od četrnaest odbojkašica, tek jedna je potpuno zdrava.  Pokušavamo ih zaliječiti koliko se može i onda neka uđu u utakmicu i neka uživaju. Danas nam rezultat nije toliki prioritet. U glavi nam je već subota i nastup u polufinalu Kupa protiv Mladosti. No, nećemo se zbog toga predati unaprijed protiv Hamburga. Fanatična borbenost, pune tribine i malo galame, naša su prednost. Sve dok se igra, postoji šansa. Možemo do nečega, hoće li to biti set, dva, ili tri, to ćemo vidjeti. Sve ovisi o momentu, motivaciji, a toga ne bi trebalo nedostajati, posebno ako se ispune tribine dvorane Velog Jože. Neke stvari ovise o nama, no neke i o curama s druge strane mreže - rekao je dopredsjednik Porečanki Jadran Tintor.

Igračice su jučer trenirale dva puta. Danas će ujutro odraditi još jedan trening, a onda uvečer kreće borba. Atmosfera je odlična. (M. PILAT)