Croatia osiguranje ponovo postao sponzor HAOK-a Rijeka

Objavljeno: Četvrtak, 19 Ožujak 2015 22:07 Autor:
Croatia osiguranje ponovo postao sponzor HAOK-a Rijeka Foto: sportcom.hr

Marijan Brubnjak i Livio Tončinić, čelnici riječke podružnice Croatia osiguranja i HAOK-a Rijeka, potpisali su ugovor o sponzorstvu. Nakon godinu dana Croatia osiguranje ponovo je sponzor najtrofejnijeg riječkog kluba. U međuvremenu Croatia osiguranje promijenilo je vlasničku strukturu, novi vlasnik ostao je vezan uz odbojkaški klub, koji pokušava riješiti financijske poteškoće.

- Sigurno da nam ugovor puno znači. Počeli smo pomlađivati ekipu i drago mi je što je Croatia osiguranje prepoznala projekt, koji daje rezultata najviše zahvaljujući našim trenerima. Ako bude sve prema našim očekivanjima, mislim da za par godina opet možemo u Hrvatskoj predstavljati ono što smo predstavljali ne tako davno - kaže Tončinić, koji je u klubu više od dva desetljeća.

Jasno da je iznos poslovna tajna o kojoj se ne govori javno:

- Iznos nije dovoljan da bismo pokrivali sve troškove, ali sada imamo nešto na što možemo računati. Kada nemaš ništa, ništa se ne može ni dogoditi - naglašava Tončinić koji je potpisivanju ugovora nazočio zajedno s trenerom Igorom Lovrinovom.

Uz odbojkašice Rijeke svečanom činu u Dvorani mladosti prisustvovali su pročelnik Odjela za sport Igor Načinović, djelatnici RSS-a Bojan Sušanj i Hernik Grubiša te djelatnik Zajednice sportova PGŽ-a Darko Ivošević.

Autor: sportcom.hr