Dan otvorenih vrata HAOK Mladosti

Objavljeno: Nedjelja, 11 Rujan 2016 21:42 Autor:

Najmlađi članovi kluba svojim su turnirom otvorili vrata nove odbojkaške sezone na Savi. Njih pedesetak, pod budnim okom trenera Željka Nojića, veselo su igrali na novouređenim vanjskim terenima s umjetnom travom.

Utakmice najmlađeg pogona bile su samo dio cjelodnevnog programa Dana otvorenih vrata HAOK Mladosti kojem je neprotokolarnim posjetom nakratko prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
Sportsku subotu prepunu odbojke međusobnim su ogledima nastavile perspektivne mlađe kadetkinje trenerice Ivane Straže koje su u svojim redovima imale i raspoložene roditelje.
Novouređena dvorana također je zasjala u punom sjaju, juniori su igrali protiv odbojkaša Domaljevca dok je podmlađena seniorska ekipa odigrala protiv odbojkašica iz Maribora. Ljepotica dana bila je popodnevna utakmica starih rivala – seniora Mladosti ProEnergyja te istoimenog odbojkaškog sastava iz Kaštele.
Festival odbojke koji će prerasti u tradicionalno odbojkaško druženje uoči svakog početka sezone začinili su nastupima veteranski sastavi iz Zagreba, Domaljevca i Banja Luke, a u međusobnom revijalnom ogledu imali smo priliku vidjeti i veteranke Mladosti te Petog seta.