Demantij Željka Švedla na kolumnu Damira Rukovanjskog

Objavljeno: Srijeda, 30 Listopad 2013 16:29 Autor:

U redakciju nam je stigao demantij na kolumnu našeg novinara g. Damira Rukovanjskog objavljenu 25.10.2013. godine s naslovom 'Što će nam treneri kada predsjednici sve znaju bolje' koji nam je poslao g. Željko Švedl.

Stav je redakcije portala ODBOJKA.HR, kao uostalom i svakog normalnog čovjeka, nikako poticati, pogodovati poticanju ili širiti mržnju ili diskriminaciju na osnovi političkog ili bilo kojeg uvjerenja. Ne objavljujemo priloge, u našem slučaju tekstove koji vrijeđaju dostojanstvo čovjeka.
Portal ODBOJKA.HR je namijenjen isključivo promociji odbojke u Hrvatskoj, NIKAKO ne vrijeđanju odbojkaških djelatnika, igrača/ica i drugih, te iznošenju svih pozitivnih kao i negativnih stvari na što nepristraniji način.

Kolumna Damira Rukovanjskog autorsko je djelo iz kojeg ne iščitavamo ništa od gore navedenog, a svrha kolumni i je iznošenje vlastitog mišljenja i komentiranja događaja koja su često provokativnog karaktera te autor/novinar stoji iza navedenog svojim imenom i prezimenom.
Uz nedoumicu što se točno demantira, osim što se spomenuti pojedinci u tekstu mogu pronaći prozvanima, te radi slobode izražavanja i prigovora objavljujemo ovaj dopis/demantij kao odgovor na nju.

demantij zs

 

U privitku možete preuzeti cijeli dopis.