Derbi između Olimpika i Novog Zagreba završio slavljem Amazonki!

Objavljeno: Utorak, 03 Prosinac 2013 23:51 Autor:
U nedjelju 01.12.2013. u dvorani osnovne škole Grofa Janka Draškovića u Vrapču odigrana je utakmica 7. kola 3. MŽOLC skupina ZAPAD između OK Olimpika i OK Novog Zagreba u kojem su nakon odigranih pet setova slavile Amazonke iz Olimpika rezultatom 3:2 (25:23, 22:25, 25:16, 22:25, 15:12).

Dugo očekivani derbi jesenskog dijela sezone između trenutno dvije najkvalitetnija ekipe 3. MŽOLC skupine ZAPAD  nije iznevjerio kako ekipe tako i gledatelje. Tijekom utakmice u svakom setu su se izmjenjivali odlični poeni koji su dovodili do nevjerojatnih preobrata kod obje ekipe. Iako se ekipa Novog Zagreba sastoji od puno iskusnijih i starijih igračica puno mlađe Amazonke iz Olimpika uspjele su ponajprije svojom kvalitetom ali i upornošću pobijediti prošlogodišnje prvakinje 2. B lige.

Ovom pobjedom Olimpik se popeo na prvo mjesto na tablici lige 3. MŽOLC skupine ZAPAD i tako pokazao da je ozbiljan kandidat za osvajanja prvenstva. No, s obzirom na to da se nalazimo tek u prvom dijelu prvenstva sigurni smo da ćemo gledati još derbija a pogotovo kada se ove dvije ekipe ponovo nađu u dvorani Novog Zagreba u zagrebačkom Borovju.

Ovdje možete vidjeti video na kojem se može vidjeti dio atmosfere s derbi utakmice između OK Olimpik a i OK Novog Zagreba