Đakovčanke preokrenule nemoguće!

Objavljeno: Ponedjeljak, 03 Prosinac 2012 Autor:
Đakovčanke preokrenule nemoguće! Foto: radio-djakovo.hr
Đakovačke odbojkašice odigrale su još jednu uzbudljivu utakmicu u pet setova. Prva dva seta dala su naslutiti da će gošće s kojima su Đakovčanke uspješno prošle u kvalifikacijama odnijeti bodove iz Đakova jer su odigrale zrelo i kažnjavale svaku domaću pogrešku.

Đakovačke odbojkašice odigrale su još jednu uzbudljivu utakmicu u pet setova. Prva dva seta dala su naslutiti da će gošće s kojima su Đakovčanke uspješno prošle u kvalifikacijama odnijeti bodove iz Đakova jer su odigrale zrelo i kažnjavale svaku domaću pogrešku. Međutim, u  već prepoznatljivom scenariju domaće su igračice u treći su set odlučno krenule sa željom da preokrenu susret u svoju korist. Počele su bolje servirati, primati gostujuće napade i smišljenim napadačkim akcijama osvajati poene. U odličnoj predstavi Đakovčanke su izjednačile na 2:2 i krenulo se u peti odlučujući set. Više srčanosti i sreće bilo je na đakovačkoj strani za konačnih 15: 13 i novo slavlje igračica trenera Dragana Božića.

U slijedećem 8. kolu Đakovčanke gostuju u Novoj Gradiški kod jedine neporažene ekipe. Dakle, derbi između dvije prvoplasirane ekipe Prve B odbojkaške lige.

Nove bodove upisale su: Ivana Sučić, Kristina Zirn, Tanja Štulić, Petra Šimić, Tajana Pavičić, Bojana Štulić, Ivona Radoš, Mirna Bušić, Josipa Radoš, Marija Babić, Helena Jelenčić, Iva Lozić. Trener: Dragan Božić.

ĐAKOVO -VODNJAN 3:2 (22:25; 21:25; 25:22; 25:20; 15:13)

Izvor: radio-djakovo.hr

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten