Đakovčanke slavile i u Sinju

Objavljeno: Nedjelja, 27 Svi 2012 10:19 Autor:
Đakovčanke slavile i u Sinju Foto: Mišo Gulić
Treći nastup - treća pobjeda.Odbojkašice Đakova uspješno su odradile i gostovanje u Sinju kod istoimenih protivnica rezultatom 1:3 u setovima. Iako su naše odbojkašice otputovale u Sinj na sam dan odigravanja susreta, umor se nije odrazio na terenu što potvrđuje i konačan rezultat.

Susret je počeo u izjednačenoj igri, a značajniji odmak Đakovčanke su ostvarile pri rezultatu 8:12. Prednost Žuto-plavih u nastavku je još i porasla pa je prvi set završio u korist Đakova rezultatom 17:25.

Drugi set pripao je Sinjankama s 26:24 iako su odbojkašice Đakova propustile realizirati set-loptu. Gubitak seta očito je ražestio Slavonke koje u naredna dva seta dižu nivo svoje igre na razinu više što je rezultiralo osvajanjem trećeg seta s 14:25, a zatim i četvrtog rezultatom 19:25 te tako dolaze do treće pobjede u kvalifikacijama.

Trener đakovačkih odbojkašica Dragan Božić zadovoljan je prezentacijom svoje ekipe, ali ga brinu neke druge stvari.

- Sinjanke su vjerojatno svjesne da ne mogu u viši rang ušle malo slabije u susret, ali ono što je dobro za njih jest da su i one uglavnom kadetkinje i svjetla budućnost je pred njima. Mi smo ostvarili svoj cilj, plasirali smo se u viši rang, a kako ćemo to sve skupa financirati, zaista ne znam, - izjavio je Božić nakon utakmice.

Kvalifikacije za ulazak u 1. B ligu, 5. kolo:

ŽOK Sinj - OK Đakovo 1:3 (17:25, 26:24, 14:25, 19:25)

 

Autor: Mario Plavčić