Drenova poražena od Nove Gradiške

Objavljeno: Nedjelja, 15 Ožujak 2015 09:47 Autor:
Odbojkašice Drenove Odbojkašice Drenove Foto: Lario Tus

Odbojkašice Drenove poražene su na domaćem parketu od Nove Gradiške, ekipe sa individualno jakim pojedinkama i velikim iskustvom.

No, bez obzira na poraz domaće odbojkašice pružile su doista dobru igru te je trener Ilija Matić bio nakon susreta zadovoljan.

- U prvom setu su moje igračice bile malo pod dojmom prvaka skupine pa su igrale u grču. Posebno se to osjetilo kod servisa. Drugi set je bio dobar, gubili smo 18:11 i napravili dobru seriju te došli do 23 poena. Malo je nedostajalo da ga osvojimo, što bi bio i ključ susreta. Treći set smo lako dobili. No, u četvrtom više ništa nismo mogli. Jako sam zadovoljan jer je Nova Gradiška izuzetno jak protivnik, a mi smo im parirali i na mreži gdje su one puno jače zbog visine i napadačke igre. Taj set i pol smo dobro servirali i uspjeli razviti svoju igru, rekao je trener odbojkašica Drenove Ilija Matić.

Drenova je pokazala da se digla u igri te da je s pravom još puno ranije osigurala ostanak. - Ostaje nam još gostovanje u Osijeku za završetak sezone. Zadovoljan sam jer smo poboljšali igru i to pokazujemo, zaključio je trener Matić.

DRENOVA - NOVA GRADIŠKA 1:3 (17:25, 23:25, 25:20, 10:25)

Dvorana Dinko Lukarić. Gledatelja: 70. Suci: Niessner (Čavle) i Rajković (Rijeka). Delegat: Branković (Rijeka)

DRENOVA: Rajković, Savić, Surina, Buljat, Curać, Mudrić, Matijević, D. Kovačić, L. Kovačić, Marcato, Bilić, Mavrinac (L).

NOVA GRADIŠKA: Ivanišević, Papac, Banović, Mijić, Valentić, Glasnović, Dautović, Čeliković, Blum, Zirdum

Autor: SC