Druga prvenstvena pobjeda karlovačkih odbojkaša

Objavljeno: Nedjelja, 23 Studeni 2014 15:14 Autor:
Karlovac- Centrometal Karlovac- Centrometal www.facebook.com/okkarlovac

Odbojkaši “Karlovca” pobijedili su u Sportskoj dvorani u Karlovcu usedmom kolu Prve A hrvatske odbojkaške lige skupina jedan momčad “Centrometala” iz Črečana s 3:2 (16:25 19:25 27:25 25:14 15:10).

Bila je to izuzetno zanimljiva i neizvjesna utakmica. Loše je počelo za domaću momčad, jer su gosti poveli s 2:0 u setovima i već počeli polako slaviti. No, to im se osvetilo. Karlovčani su se trgnuli i napravili preokret. Presudan je bio treći set, kojeg su igrači trenera Gorana Zeca dobili nakon velike borbe. U četvrtom i petom setu dominantna igra Karlovčana i na kraju je zasluženo ostvarena druga prvenstvena pobjeda.

-U prva dva seta igrali smo vrlo loše, ali smo nakon toga zaigrali bolje. Počeli smo dobro servirati, te smo taktički vrlo dobro odigrali tri seta. Uspjeli smo napraviti preokret i na kraju smo zasluženo pobijedili - rekao je trener karlovačkih odbojkaša Goran Zec.

Karlovčani su bili oslabljeni, jer je momčad napustio Perica Čičković. Za “Karlovac” su nastupili: Pavlović, Lipnik, Ličina, D. Jakšić, Blažević, Džafer, Blauhorn, Šćulija, F. Jakšić, B. Gojak, Janjanin i Brajdić. Karlovčani su na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s pet bodova, a u osmom kolu gostuju kod momčadi “Rovinja”.

Autor: B.O