Druga uzastopna pobjeda amazonki u prvoj ligi

Objavljeno: Ponedjeljak, 24 Listopad 2016 13:01 Autor:
U svojoj prvoj premijernoj utakmici pred domaćom publikom amazonke Odbojkaškog kluba Olimpik nadigrale su gošće iz ŽOK Drenova u 2. kolu 1. nacionalne odbojkaške lige rezultatom 3:0 (25:20,25:22,25:22).

Drugom uzastopnom pobjedom nad ŽOK Drenova novopečene prvoligašice Olimpika potvrdile su svoju kvalitetu i ozbiljnost u svom naumu za što bolji plasman na tablici 1. nacionalne odbojkaške lige. Pred domaćom publikom i navijačima amazonke su nadigrale ekipu Drenove svladavši ih u samo tri seta.
- Čestitke objema ekipama na prezentiranoj igri. Mislim da je bila lijepa i sadržajna utakmica. Na obje ekipe se vidi da je natjecateljski period tek počeo, a to se moglo primijetiti po oscilacijama u igri. Na sreću mi smo bili sigurniji u ključnim trenucima na krajevima setova. Servirali smo i primali servis bolje od protivnika i te dvije faze igre su najveći razlog naše današnje pobjede. Pokazalo se da imamo široku klupu jer su igračice koje su ulazile podizale nivo naše igre. Ovakav pristup igri želimo prezentirati u sljedećoj utakmici protiv Azene u Velikoj Gorici i u nastavku sezone. – izjavio je Tomislav Đurković trener amazonki.