Fabris: Oporavak ne ide željenim tokom

Objavljeno: Srijeda, 04 Travanj 2012 12:13 Autor:
Samanta Fabris, odbojkašica ŽOK-a Rijeka Samanta Fabris, odbojkašica ŽOK-a Rijeka Foto: Sandro Donda
Mjesec dana prošlo je od kada je Samanta Fabris obavila pregled kod doktoraRadovana Mihelića i vijesti nisu bile dobre. Utvrđeno je da se radi o prijelomu zamora stopala i da će Fabris propustiti prvi dio doigravanja, a povratak se mogao očekivati tek u eventualnom finalu. Samanta je krenula s terapijama, ali oporavak ne ide željenom brzinom.

- Dobro sam, ali daleko od toga da sam spremna za trening. Vjerovala sam da će sve ovo ići malo brže, već ne treniram negdje mjeseci i pol dana, - ustvrdila je Samnata Fabris.

- Odradila sam terapije, sada idem u Selce na vježbe. Teško je sada išta procijeniti, jedni me uvjeravaju da ću se oporaviti za finale, drugi govore da je sezona ipak izgubljena, - dodala je Fabris koja je protekle dvije godine bila najbolja igračica u riječkim redovima.

- Sjedim doma, sjedim na terapijama, sjedim na treningu, samo sjedim. Nikakva korist od mene,- dodat će Samanta Fabris u laganoj ironiji.

- Nikada nisam bila toliko van pogona tako da mi je teško reći koliko će mi trebati da se vratim na neku razinu da mogu pomoći ekipi. I ako se ne oporavim, vjerujem ja da cure mogu osvojiti prvenstvo,- zaključila je Samanta Fabris.

 

Autor:Marko Babić