Gdje je nestala Nikolina Božičević?!

Objavljeno: Ponedjeljak, 22 Lipanj 2015 11:48 Autor:
Iako je na Europskim igrama u Bakuu bila jedna od ponajboljih libera Nikolina Božičević nije se našla na širem popisu reprezentativki koje će sudjelovati na World Grand Prixu.

Inače ovo je bio prvi Nikolinin nastup u semiorskoj reprezentaciji gdje se od samog početka nametnula na poziciji libera koja nam je u proteklim natjecanjima bila najslabija karika te smo mišljenja da bi dvojac Božićević-Malević uvelike pomogao reprezentaciji u osvajanju najvećih rezultata. No očito u stručnom stožeru naše reprezentacije vlada drugačije mišljenje.

'Umorna sam. Igrali smo jako puno utakmica u Bakuu. Osobno, ja sam jako sretna jer je ovo moj prvi turnir s reprezentacijom. Cijela ekipa je vrlo mlada i mi smo dale sve od sebe. Dali smo koliko smo mogle, i zbog toga nismo razočarane. Nekada pobjedite, a nekada izgubite. Borili smo se svim svojim srcima i sretne smo. S ovim iskustvom koje smo stekle, pomoći će nama da se razvijemo u bolje igračice!' - izjavila je Nikolina skromna i vesela kao uvijek.

Širi popis za World Grand Prix:
Tehničarke: Ana Grbac, Bernarda Brčić, Vedrana Jakšetić, Marina Katić, Ivona Cacic.
Primačice/Pucačice: Senna Ušić, Mia Jerkov, Mira Topić, Nikolina Jelić, Karla Klarić, Dinka Kulić (također korektor), Lucija Mlinar, Cecilija Dujić.
Korektorice: Samanta Fabris, Katarina Barun, Jelena Alajbeg, Maja Burazer
Srednje blokerice: Maja Poljak, Tamara Sušić, Ivana Miloš, Iva Jurišić, Bernarda Ćutuk, Danica Uljević
Libero: Marija Ušić, Marija Prša

Izvor: HŽOR