Glatke pobjede Mladostaša i Mladostašica za prve bodove

Objavljeno: Nedjelja, 18 Listopad 2015 13:42 Autor:

U Domu odbojke na Savi, jučer su odigrane prve ovosezonske utakmice Mladostaša i Mladostašica koje igraju u 1. A ligi. Prošlog su kola, naime, seniori i seniorke trebali put Kaštela kako bi snage odmjerili s Kaštelanskim ekipama, no utakmice su odgođene jer je dio kaštelanske i mladostaške ekipe imao obaveza s reprezentacijom.

Tako je drugo kolo igrano jučer za obje ekipe bio prva demonstracija snage na terenu. Mladostaši su tako prvi izašli na teren i zaigrali protiv Rovinjana. Utakmica je tekla bez većih poteškoća, domaćin je odličnom i dominantom igrom odigrao do relativno jednostavne pobjede od 3:0 (25:13, 25:14, 25:7). Odličan je to start sezone nakon poraza u MEVZA-i, koja je potencijalno Mladostaše i Mladostašice malo usporila.
Nakon seniora, snagu na svom terenu demonstrirale su i njihove klupske kolegice. I njihova je pobjeda bila užitak za gledanje, a jedini potencijalni trenutak kada su gošćama pružile nadu u preokret bio je drugi set. Inače, i Mladostašice su slavile odličnim rezultatom od  3:0 (25:15, 25:20, 25:13). Tako su naše ekipe, nakon odgode i poraza u MEVZA-i, odlično startale novu odbojkašku sezonu.
Iduće kolo ekipe HAOK Mladosti igraju gostovanja. Seniorke idu u Poreč, a seniori nešto bliže, u Sisak.