Gorak poraz Valpovčanki

Objavljeno: Srijeda, 22 Listopad 2014 23:42 Autor:
Ekipa Valpovke Ekipa Valpovke foto: Matko Mužević

Nakon izvrsnog otvaranja nove sezone s dvije pobjede, slijedi razočaranje – poraz od susjednog Belišća. Ogromna nezainteresiranost Valpovčanki je na ovoj utakmici rezultirala gorkim, ali zasluženom porazom od 3:2.

Od prvog seta nije išlo glatko i po planu, Valpovčanke ipak izvlače korist i pobjeđuju rezultatom 25:20. Sljedeći set su Belišćanke iskoristile Valpovačke boljke i uzimaju set rezultatom 25:21. Da vrag nije odnio šalu, shvatile su Valpovčanke u trećem setu i privele ga kraju u svoju korist rezultatom 25:21, no to nije bilo dovoljno, jer zadnja dva seta, 4. i 5. uzima ekipa Belišća rezultatima 25:20 i 15:13.

Valpovčanke ni u kojem slučaju nisu zadovoljne niti svojom igrom, niti pristupom samoj utakmici, a što se dogodilo, ne znaju ni same. Unatoč ovom porazu, i dalje drže prvo mjesto sa 7 bodova, slijede ih ŽOK Vukovar II s također 7 bodova te ŽOK Osijek 06 II sa 6 bodova.

Iduće kolo, četvrto po redu, igra se 25. listopada, u subotu u 20 sati. Djevojke iz Valpova dočekuju Baranjke s velikom motivacijom i spremnošću te očekuju pobjedu i nova tri boda.

 

Autor: Tena Pavleković