Grobničan slavio nakon maratona protiv Velog Vrha

Objavljeno: Petak, 31 Listopad 2014 09:12 Autor:
Odbojkašice Grobničana pobijedile su Veli vrh nakon maratonskog meča u kojem su izabranice Marka Crnkovića napravile jako veliki broj pogrešaka u igri i početnom udarcu. Iako su osvojile prva dva seta, Veli vrh se vratio i izborio peti set koji je bio neizvjestan do samog kraja.

Kod 12:12 Grobničan se odvojio na servisu Marte Drakule, a Lucija Miculinić je uspješnim napadom zaključila utakmicu.

- Nivo prijema i servisa nije bio na razini prve utakmice. Zakomplicirali smo sami sebi život, od lagane pobjede došli smo do toga da se čupamo u petom setu, rekao je Marko Crnković, trener Grobničana.

- Problem je što imamo visoko mišljenje o sebi, ali to ništa ne znači ako ga to ne prezentiramo na terenu. Dobro nam je došla ova utakmica da se malo spustimo na zemlju ako se mislimo boriti za prvo mjesto u ovoj ligi, zaključio je Marko Crnković.

Utakmica 2. kola: Veli Vrh - Grobničan 2:3 (23:25,15:25,25:19,25:11,12:15). Dvorana OŠ veli vrh. Suci: Relić i Maroš (oba Rovinj).

VELI VRH: Ivanović, Perković, Dudić-Radišić, Dorić, Ajduković, A. Lukež, Kešić, A. Lukež, Ivanović, Žgrablić, Živolić, Fonović.

GROBNIČAN: Miculinić, Juričić, Broznić, Drakula, Frančišković, Fafanđel, Legčević, Tomas, Šojat, Perić, Kovačević, Sović.

Autor: SC