HAOK Rijeka u polufinalu Final Foura protiv Mladosti

Objavljeno: Ponedjeljak, 10 Prosinac 2012 17:31 Autor:
Odbojkašice Rijeke Odbojkašice Rijeke Foto: Sandro Donda
Odbojkašice Rijeke u polufinalu Final Foura Kupa Hrvatske igrat će protiv zagrebačke Mladosti. Završni turnir će se 21. i 22. prosinca održati u Rovinju, a drugi polufinalni par kod odbojkašica čine Poreč i Azena Velika Gorica.

Odbojkašice Rijeke u polufinalu Final Foura Kupa Hrvatske igrat će protiv zagrebačke Mladosti. Završni turnir će se 21. i 22. prosinca održati u Rovinju, a drugi polufinalni par kod odbojkašica čine Poreč i Azena Velika Gorica. Final Four odbojkaša na rasporedu je 22. i 23. prosinca u Rovinju, a u polufinalu igrat će Mladost Marina Kaštela - Mursa Osijek, te Mladost protiv boljeg iz ogleda Rovinja i Vukovara.

- Ždrijeb je za nas bio povoljan, Mladost je u ovom trenutku nešto slabija od Poreča i Azene. Kako god da okrenemo, ako želimo osvojiti Kup moramo pobijediti dvije utakmice, ustvrdio je Igor Lovrinov.

Iako je Rijeka oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, opet spada među favorite. To dovoljno govori o osipanju kvalitete u hrvatskoj ligi.

- Od prošlogodišnje ekipe otišle su Smanata Fabris i Bernarda Ćutuk, iz Mladosti je otišla Nikolina Jelić, Ana Starčević je napustila Vukovar, a Marijeta Draženović prestala igrati. To je samo nekoliko imena, veliki broj igračica odlazi i to sve mlađe i to jednostavno nemoguće nadomjestiti i sačuvati kvalitetu, rekao je Lovrinov.

Inače, Riječanke u 19 sati u ponedjeljak krenut će put Hamburga. U srijedu ih očekuje uzvratni susret četvrtfinala Challenge kupa protiv Aurubisa. Do tamo ih pak očekuje dugih 17 sati vožnje autobusom. Na put neće najvjerojatnije neće krenuti Ivana Šćulac zbog problema s astmom.

Autor: Marko Babić