Hrvatska u Mariboru brusi formu za Europsko prvenstvo

Objavljeno: Petak, 11 Rujan 2015 22:18 Autor:

Približava se kraju i četvrti tjedan priprema hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije za Europsko prvenstvo. Čitavo vrijeme odbojkašice vrijedno treniraju u Mariboru

- Zadovoljan sam kako se odvijaju stvari, cure treniraju dobro, sretan sam onime što vidim. Nažalost zbog starih ozljeda iz klubova i problema, ekipa nije bila od početka zajedno u ovom sastavu, i jedino što nam fali je timska uigranost, koja dolazi s vremenom, ali individualna kvaliteta ekipe je neupitna.Napredujemo iz dana u dan i stvari idu na bolje svakim treningom. Nastavljamo po programu, treniramo dobro, puno i naporno. Atmosfera je odlična u ekipi, nastavljamo pozitivno i dalje – osvrt na dosadašnji dio priprema dao nam je izbornik Angelo Vercesi.

Nakon dvije utakmice protiv Slovenije prošlog tjedna za sutra u 16 sati dogovorena je prijateljska utakmica protiv novog talijanskog prvoligaša Bolzana. Još se ne zna program utakmica za idući tjedan, ali pošto bi u Maribor trebali doći Azerbejdžan i Poljska, susreti protiv tih reprezentacija su izgledna opcija, kao i ponovni ogled sa Slovenijom.