I Ti to možeš!

Objavljeno: Utorak, 21 Travanj 2015 11:27 Autor:

U srijedu 22. travnja, u okviru uzvratnih polufinalnih utakmica nogometnog Kupa Hrvatske, u Splitu, na stadionu Park mladeži između „RNK Splita” i „ HNK Hajduka” (16.30 sati), odnosno u Rijeci, na stadionu Kantrida, između “HNK Rijeke” i “ GNK Dinama” (18.30 sati), kapetani ovih četiriju momčadi podržat će naš program na način da će uoči utakmice istrčati na travnjak i fotografirati se u majicama s prepoznatljivim motivima i natpisom “I Ti to možeš!”.

Program „I Ti to možeš!“ su već svesrdno podržali Hrvatski olimpijski odbor i sportski savezi osoba s invaliditetom iz različitih gradova i županija širom Hrvatske, ali i mnogobrojni proslavljeni sportaši iz Hrvatske i svijeta, te poznate osobe iz javnog života.

Udruga “Hrvatska reprezentacija” osnovana je 2013. godine i djeluje s ciljem promicanja hrvatskoga sporta. Udrugu je osnovala skupina sportskih entuzijasta iz Rijeke, mahom dugogodišnjih djelatnika s područja sporta, ali i sportskih psihologa, pedagoga i liječnika. Udruga u velikoj mjeri djeluje putem nacionalnoga internetskoga portala www.hrvatskareprezentacija.hr, posvećenog svim hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima, a posebno mladim nadama hrvatskoga sporta i paraolimpijcima. U rad udruge aktivno su uključeni mnogobrojni volonteri, a ista djeluje uz stalnu podršku Hrvatskoga olimpijskoga odbora, nacionalnih sportskih saveza i sportskih saveza osoba sa invaliditetom. 

Više o programu „I Ti to možeš!“ možete pročitati na

www.facebook.com/I.Ti.to.mozes