Igor Juričić novi trener belgijskog Menena

Objavljeno: Petak, 22 Svi 2015 22:41 Autor:
Igor Juričić Igor Juričić

Nakon bogate igračke karijere Igor Juričić nastavlja svoj put i u trenerskim vodama. Nakon što je prošle dvije sezone vodio francuskog drugoligaša Harnesa, nova stanica u njegovoj trenerskoj karijeri biti će belgijski prvoligaš Menen. 

Nakon dvije sezone na klupi francuskog drugoligaša Harnesa s kojim je ove sezone završio na 7. mjestu prilično jake druge francuske lige u kojoj se natječe 14 klubova, Igor Juričić trenersku karijeru nastavlja u Belgiji. Dobar rad bivšeg hrvatskog reprezentativca nije ostao nezapažen. Nakon što je veliki dio igračke karijere proveo u Francuskoj, te tamo započeo trenersku karijeru Juričić je prihvatio novi izazov u trenerskoj karijeri koja ide u lijepom smjeru. Od iduće sezone voditi će belgijskog prvoligaša Menena, nedavno završene sezone, petoplasiranu ekipu Belgije. 

Nakon Francuske selim u Belgiju. Projekt koji mi je ponuđen je i interesantan. Ugovor koji sam potpisao s Menenom je na dvije godine, gradi se nova dvorana,  za drugu tamošnju sezonu. Igrati ćemo europski kup, radi se o klubu koji ima tradiciju kao i odbojka u Belgiji. Trenutno ja i moj trenerski tim sastavljamo ekipu, koja je sukladna našim ambicijama i naravno budžetu. Sigurno da je ovo novi izazov, u kojem ću vjerujem uspijeti, i potvrditi povjerenje cijeloga kluba – komentar o promjeni sredine dao je hrvatski trenerski stručnjak. 

Autor: M. Gojak