Igor Lovrinov: Finalni turnir Kupa bio je sprdačina i dno dna

Objavljeno: Subota, 22 Prosinac 2012 18:15 Autor:
Igor Lovrinov Igor Lovrinov Foto: Sandro Donda
Igor Lovrinov stigao je u Rovinju do 14. trofeja u trenerskoj karijeri, nakon posljednjeg poena izašao je iz dvorane tako da mu Zdeslav Barać, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge, nije mogao uručiti medalju.

Igor Lovrinov stigao je u Rovinju do 14. trofeja u trenerskoj karijeri, nakon posljednjeg poena izašao je iz dvorane tako da mu Zdeslav Barać, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge, nije mogao uručiti medalju. Nije tajna da je riječki stručnjak revoltiran uvjetima u Rovinju i satnicom finala.

- Zasluženo smo pobijedili, igrali smo puno bolje nego protiv Mladosti. I dalje je to bilo malo u grču, ali čestitam svim curama, sve skupa odlično, sve pet, rekao je Igor Lovrinov.

- Katastrofa, ovo je sprdačina od finalnog turnira. Mene je sram. Sunce je padalo na parket, to je nedopustvo, ustvrdio je Lovrinov koji je i nakon utakmice prijekorno gledao spikera u dvorani koji je osim problema s prepoznavanjem igračica unatoč brojevima na dresovima, nepotrebnim komentarima samo dodatno dizao tenzije.

- Sve skupa je dno dna, nemam drugih riječi, cijeli finalni turnir je dno dna, zaključio je Igor Lovrinov.

Kod odbojkašica je vladalo zadovoljstvo, Iva Zdrilić osvojila je prvi Kup Hrvatske.

- Nakon dvije godine vratili smo ovaj trofej u Rijeku. Nismo se u polufinalu iskazale u pravom svjetlu. Maksimalno smo ušle u utakmicu. Bilo je malo turbulencija u utakmici, s druge strane bilo je nekoliko iskusnih igračica, ali opet smo dobro odradile i privele susret kraju i možemo biti zadovoljne, rekla je Iva Zdrilić.

Kapetanica Bernarda Brčić ponovo je bila na visini zadatka.

- Bila je dosta izjednačno do pred kraj drugog seta. Moram tu izdvojiti sjajnu obranu Ane Mioč koja nas je spasila. Drugi set je bio najnapetiji, ali izvukli smo ga. Dobro smo odigrale, niti u jednom trenutku nam koncentracija nije pala, dobro smo odigrali na svim pozicijama. Uz ovakvu igru Azena nije imala prostora da nas pobjedi, zaključila je Bernarda Brčić.

Autor: Marko Babić