Igor Lovrinov okupio žensku odbojkašku reprezentaciju, većina igračica otkazala dolazak

Objavljeno: Utorak, 31 Srpanj 2012 21:41 Autor:
Igor Lovrinov Igor Lovrinov Foto: Lario Tus
Poduži je popis igračica koje su otkazale Ana Grbac je ozljeđena, Marina Miletić, Biljana Gligorović, Senna Ušić, Mira Topić, Maja Poljak i Nataša Osmokrović također su opravdale izostanak ozljedama.
Poduži je popis igračica koje su otkazale Ana Grbac je ozljeđena, Marina Miletić, Biljana Gligorović, Senna Ušić, Mira Topić, Maja Poljak i Nataša Osmokrović također su opravdale izostanak ozljedama.

Igor Lovrinov u utorak navečer okupio je hrvatsku žensku odbojkašku reprezentaciju, točnije ono što je od nje ostalo. Na prvo okupljanje uz izbornika stigao je i stručni stožer, team manager Mario Bašelović, kondicioni trener Emil Baltić i fizioterapeut Danijel Biondić. Od igračica su se odazvale Bernarda Brčić, Samanta Fabris, Martina Malević, Matea Rajković, Karla Klarić, Mija Jerkov, Antonija Kaleb i Ivona Čačić, a pripremama bi se trebale priključiti Ivana Miloš, Jelena Alajbeg i Sanja Popović.

Poduži je popis igračica koje su otkazale Ana Grbac je ozlijeđena, Marina Miletić, Biljana Gligorović, Senna Ušić, Mira Topić, Maja Poljak i Nataša Osmokrović također su opravdale izostanak ozljedama za koje su neke već dostavile dokumentaciju Hrvatskom odbojkaškom savezu. Doduše, u posljednje vrijeme kada je u pitanju hrvatska odbojka teško je procijeniti tko je stvarno ozlijeđen, a kome se više ne da igrati za reprezentaciju.
- Pomalo sam razočaran situacijom, ali što je tu je. Nisam očekivao da će se pojaviti sve starije igračice, ali neke su me razočarale i ne mogu to shvatiti, ustvrdio je izbornik Igor Lovrinov, koji će u ovom sastavu imati težak posao da na početku rujna na dva kvalifikacijska turnira odvede Hrvatsku na Europsko prvenstvo.

- Na Hrvatskom odbojkaškom savezu i disciplinskoj komisiji sada je da donese odluku u slučaju igračica koje se nisu pojavile. Mi počinjemo s radom u srijedu, zaključio je Igor Lovrinov.

Autor: M.B.