Igor Lovrinov: Ponosan sam na ovu publiku; Livio Tončinić: Nismo još klub za Ligu prvaka

Objavljeno: Nedjelja, 28 Travanj 2013 09:10 Autor:
Bila je to još jedna sjajna večer u Dvorani mladosti. Trenuci koji će zauvijek ostati u sjećanju i nikada neće izblijediti.

Bila je to još jedna sjajna večer u Dvorani mladosti. Trenuci koji će zauvijek ostati u sjećanju i nikada neće izblijediti. Nije bitno što je u pitanju sedmi naslov prvaka zaredom, motivacije nikada ne nedostaje. Uvijek se može doći do naslova s još manje ili praktički bez novaca, uvijek se odnekud može izmisliti neka igračica koja će ponijeti ekipu. Igor Lovrinov imao je puno razloga za zadovoljstvo. Petanesti trofej u karijeri, Paola Došen je pak stigla do 14. trofeja. 

- Prisutno je već tradicionalno miješanje emocija, silne sreće, ali i tuga jer znam da pola ekipe dogodine neće biti ovdje. Sigurno je da sam ponosan na njih, na najbolji mogući način smo priveli sezonu kraju, rekao je Igor Lovrinov nakon čega su ga Katarina Pilepić i Paola Došen s leđa zalile šampanjcem. Lovrinov je zatim dodao.

- Uvijek znam što će igračice učiniti, osvojit će naslov prvaka. Igračice su predivne i hvala ima na fenomenalnoj sezoni. Ova titula je osvojena u teškim okolonostima. Fascinatno je da imamo ovoliko publike na finalu, iako smo sedam godina zaredom prvaci. Hvala im na tome, to je ono što me danas čini ponosnim. Azena igra finale i ima 100 ljudi na utakmici, mi igramo osmi finale zaredom i imamo puno ljudi. To je fenomenalno, nezaboravna večer, zaključio je Igor Lovrinov.

Predsjednik Livio Tončinić izgurao je još jednu sezonu do kraja. 

- Ove godine nismo očekivali puno, Sušić i Pilepić bile su ozlijeđene na početku sezone. Ekipa je bila mlada, ali smo na kraju zahvaljujući treneru Igoru Lovrinovu i igračicama došli do naslova. Ovo je nevjerojatan podvig, nismo imali sponzora i nevjerojatno je što su igračice napravile. Ligu prvaka ćemo igrati kada budemo imali pravog sponzora, još nismo klub za Ligu prvaka, rekao je Livio Tončinić.

Trećoj utakmici polufinala svjedočio je i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

- Čestitam igračicama Rijeke na sedmom uzastopnom naslovu uz moje iskreno divljenje da nakon svake sezone promijene cijelu ekipu, nađu nove talente i nove snage. Uz sve probleme koje su imali mislim da je ovo izuzetan uspjeh i drago mi je da se publika vratila u dvoranu. Igračice su to zaslužile, zaključio je Vojko Obersnel.

sportcom.hr