Incident u Nedelišću

Objavljeno: Četvrtak, 24 Prosinac 2015 23:43 Autor:

Na utakmici OKM Centrometa - OK Sisak, u dvorani Aton u Nedelišću dogodio se incident, koji je na sreću prošao bez većih posljedica po igrače gostujuće ekipe, ali je zasigurno ostavio traga na njihovoj igri i koncentraciji za vrijeme napetog i zanimljivog sustreta.

Prema riječima gostujućih igrača Siska na pred kraj utakmice 11. kola 1. lige prema njima je za vrijeme time outa bačena staklena boca. Ona je doletjela iz dijela gledališta gdje su bili navijači domaćeg sastava i gdje se vidno konzumirao alkohol.
Slične scene, alkoholiziranih navijača standardne su na prvenstvenim utakmicama OKM Centrometala jer se alkohol prodaje na samim tribinama i to u staklenim bocama. Nisu neuobičajene niti otvorene prijetnje sucima i sl. Međutim, redarska služba to redovno tolerira a suci i delegati na utakmici takve stvari niti ne bilježe, a kamoli da traže sankcioniranje.
Nadamo se da ovakvo nesportsko ponašanje nećemo više vidjeti na odbojkaškim utakmicama u Nedelišću jer to zasigurno ne priliči sportu kao odbojci, a naravno nije ni zakonski prihvatljivo.