Ivan Trusić - Uspjet ćemo i sami

Objavljeno: Srijeda, 25 Rujan 2013 11:35 Autor:
Robert Celan i Ivan Trusić bili su uspješni tandem i na terenu, sad predstoji nova borba Robert Celan i Ivan Trusić bili su uspješni tandem i na terenu, sad predstoji nova borba Foto: hrsport.net
Samo Osječanin može biti trener kada nema novaca, prvi je komentar novinara STV-a uoči razgovora s novim predsjednikom MOK Murse, Ivanom Trusićem. Inicirao je stav da kada ima novaca dolaze biti treneri ljudi sa strane, a kada nema onda su dobri i naši ljudi.

- Sami ćemo se snaći. Prvi dio sezone, kako smo se dogovorili, staviti ćemo akcenat na mlade igrače, rekao je emisiji STV-a Trusić pojašnjavajući stanje u klubu nakon odlaska trenera Lea Barića.
- Svi mi treniramo i spremni smo i za igranje. Od Nove godine ćemo biti pametniji i vidjeti koga eventualno treba dovesti. Kontaktirali smo neke moguće sponzore, a jedini partner nam je grad Osijek. Mislim da ćemo posložiti kockice i da će biti u redu. Nitko ove godine ne ispada iz naše A1 lige ne ispada, istaknuo je Trusić.

Naime, A1 liga brojila je osam klubova no iz financijskih razloga ugasio se OK Daruvar, dok je savez suspendirao OK Zagreb.
- I to je razlog što možemo slobodno probati s mladim igračima, kazao je na kraju predsjednik kluba i igrač.

Na kraju ostaje nam za vidjeti mogu li novoizabrani trener Celan i predsjednik Trusić spasiti osječku odbojku već desetljećima obilježenu intrigama i spletkama.

M. G.