Ivana Kalebić potpisala na godinu dana

Objavljeno: Ponedjeljak, 13 Kolovoz 2012 17:54 Autor:
Ivana Kalebić iduće sezone nosit će dres ŽOK-a Rijeka! Riječka odbojkašica igra na poziciji srednjeg blokera gdje je ŽOK Rijeka ostala tanka odlaskom Samante Fabris i Bernarde Ćutuk.

Ivana Kalebić iduće sezone nosit će dres ŽOK-a Rijeka! Riječka odbojkašica igra na poziciji srednjeg blokera gdje je ŽOK Rijeka ostala tanka odlaskom Samante Fabris i Bernarde Ćutuk, dok se Tamara Sušić oporavlja od operacije koljena. Ivana je prije ozljede u sezoni 2010./2011. više nego uspješno nosila dres Rijeke, te je bila standardna članica ekipe koja je izborila plasman u osminu finala Lige prvaka. No, Ivana nije imala sreće. Problemi su počeli u rujnu 2010. godine, kratkotrajan oporavak nije dao rezultata jer je Ivana brzo obnovila ozljedu. Uslijedila je operacija i mukotrpan oporavak.

- Koljeno je u redu. Treniram ozbiljno, "ubijam" se u posljednje vrijeme i vjerujem da će sve biti u redu, rekla je Ivana Kalebić koja je s Rijekom dogovorila jednogodišnju suradnju.

Riječka odbojkašica svoj povratak na parket započela je odigravši drugi dio prošle sezone u dresu Drenove.

- Prošle godine sam bila na operaciji koljena, trebalo je osam mjeseci da se vratim. Imala sam neke ponude za inozemstvo, ali želim odigrati još jednu sezonu u Rijeci i pokazati se u pravom svjetlu. Dugujem to i sebi i Rijeci, a onda se okušati u inozemstvu, dodala je Ivana.

Ako riječka odbojkašica bude na nekadašnjoj razini Rijeka je dobila veliko pojačanje.

- Što se tiče Rijeke vjerujem da ćemo imati dobru ekipu i mislim da ne bi smjelo biti problema oko osvajanja naslova prvaka. Situacija je takva, nema novaca i svugdje su problemi, zaključila je Ivana Kalebić.

Autor: Marko Babić