Ivana Miloš zaigrala na All star utakmici talijanskog prvenstva

Objavljeno: Ponedjeljak, 28 Siječanj 2013 13:56 Autor:
Riječka odbojkašica Ivana Miloš imala je čast zaigrati u All star utakmica talijanskog prvenstva u kojoj je ekipa Ostatka svijeta s 2:1 pobijedila All star ekipu sastavljenu od talijanskih odbojkašica

Riječka odbojkašica Ivana Miloš imala je čast zaigrati u All star utakmica talijanskog prvenstva u kojoj je ekipa Ostatka svijeta s 2:1 pobijedila All star ekipu sastavljenu od talijanskih odbojkašica. Ivana je u susretu ubilježila tri poena, a uz nju je nastupila Katarina Barun koja je ostvarila dva poena.

Ivana ove sezone dobro igra u redovima Volleyja 2002 Forli iz Bologne, a poziv na All star utakmicu je tim vrijedniji budući Bologni ne cvjetaju ruže u prvenstvu, te se nalazi na posljednjem mjestu uz jednu pobjedu iz 12 utakmica. Inače, Barun i Miloš našle su se i u prvoj postavi koja je otvorila utakmicu, a koju su odabrali navijači na facebooku.

Juliann Faucette proglašena je nakorisnijom igračicom ove utakmice, a svestrana odbojkašica nakon drugog seta zabavila je publiku izvevši skladbu Alicia Keys, Girl On Fire.

All star utakmica talijanskog prvenstva: Italija - Ostatak svijeta 1:2 (24:26, 25:20, 12:15).
Gledatelja: 3.027.
Suci: Padoan i Satanassi. 

ITALIJA: De Gennaro (L), Stufi 5, Togut 3, Signorile 2, Paggi, Diouf 4, Bechis, Partenio, Piccinini 9, Arrighetti 5, C. Bosetti 6, Calloni 4, L. Bosetti 6.

OSTATAK SVIJETA: Moreno Pino 4, Faucette 6, Mojica, Leonardi (L), Petrauskaite 4, Bauer 5, Meijners 8, Nikolova 2, Miloš 3, Barun 2, Radenkovic 1, Kauffeldt 3, Van Hecke 3, Blagojević 6.

Autor: M. B.